Vitamina B17 se gaseste in samburele de caisa

Exista foarte multe probleme in viata, de abia rezolvam una, cand deja apare alta. Insa cancerul este intre cele mai grave, dar totusi in cazuri mai norocoase se poate trata. Tratamentul alternativ pe baza de vitamina B17 nu inlocuieste pe cele traditionale, dar poate sa le creasca eficienta.

Trebuie sa stiti, ca vitamina B17 se gaseste in natura, astfel tratamentul cu acesta nu produce efecte secundare daunatoare organismului, ba chiar poate diminua efectele negative ale tratamentelor traditionale, cunoscute de bolnavi. Aceasta substanta naturala chemioterapeutica diminua numarul celulelor canceroase, ajutand astfel in lupta cu cancerul.

Daca este utilizata impreuna cu vitamina C injectabila si cu solutie de bicarbonat, efectul acestuia devine mult mai puternic. Vitamina B17 se gaseste in nucleul din samburele de caisa, si dupa extragerea din acesta se fabrica sub forma de tablete si injectii. Mai este cunoscuta si sub numele de Amigdalina. Despre vitamina B17 puteti afla toate informatiile, intrand pe pagina web, dedicata acestei substante.