piercing ureche Studex

Piercing ureche de cea mai bună calitate de la Studex

Cine nu ar vrea să aibă cele mai moderne bijuterii din lume? Dacă și tu îți dorești să ai piercinguri de ureche de cea mai bună calitate vizitează webshopul studex.ro!

Îți oferim cei mai frumoși și moderni cercei medicinali disponibili pe piața piercingurilor. Cerceii Studex sunt împărțiți pe trei linii.

Sistemul Universal este cel mai vechi. În această gamă sunt incluse aparate de găurire ureche acționate cu arc și cerceii compatibili pentru acesta. Gama de produse System 75 este linia nouă a cerceilor Studex.

Această gamă are un concept de aparat piercing, arcul a fost eliminat din aparat, devenind astfel mult mai silențios în funcționare. Bineînțeles gama conține o serie de cercei potriviți pentru acest aparat. Este bine de știut, că stemul cerceilor System 75 este mai subțire și foarte ascuțit, astfel rana produsă de aparat va fi mai mică, ca urmare se reduce considerabil timpul de vindecare după aplicarea piercingului.

A treia linie, gama de produse Sensitive, este cea mai îndrăgită dintre toți. În această gamă sunt incluși cerceii obișnuiți, cu stem rotund, fiind recomandați pentru cei care au deja gaură în ureche.