modele de tapet

Modele de tapet deosebite pentru living

Dacă te-ai săturat de design-urile banale și vrei ceva extravagant în livingul tău atunci îți recomandăm să tapetezi pereții. În magazinele Diego vei găsi o serie de modele de tapet cu design exclusiv care prin aplicarea lor pur și simplu schimbă look-ul camerei.

Aceste produse sunt special concepute pentru amenajarea unor spații în stil exclusivist. Sunt destinate în special spațiilor mari, unde au posibilitatea să fie expuse în prim plan și nu se ascund în spatele mobilei sau a altor obiecte de design din jur.

Se pot combina ușor cu pereții zugrăviți sau acoperiți cu lambriuri sau piatră decorativă. În gama modelelor de tapet exclusiv vei găsi variante ce se potrivesc la diferite stiluri: vintage, moderne, clasice. Cu puțină imaginație vei putea realiza designul tău propriu, dar dacă nu ești convins că te vei descurca, atunci cere ajutorul unui specialist în amenajări interioare să-ți facă un proiect vizual. Cu ajutorul programelor de design vei putea vedea cum va arăta la final camera și poți modifica elementele de design dacă consideri,  fără să investești în materiale scumpe.