bicarbonat injectabil

Bicarbonat injectabil dilată capilarele

Tratamentul natural pe bază de vitamina B17 este foarte eficient împotriva cancerului, dar nu întotdeauna aduce rezultatul așteptat, adică involuția tumorilor. Dar ajutat cu bicarbonat injectabil, eficiența curei crește semnificativ. Este mare nevoie de acesta, dacă substanțele active din cadrul terapiilor anti-tumorale nu pot aduce vindecarea, motivul este rețeaua arterială slabă din jurul tumorii.

Din această cauză substanța activă nu poate ajunge în cantitate suficientă la tumoare. Însă soluție de bicarbonat injectabil are capacitatea de a dilata capilarele în jurul tumorii, astfel ajută substanța activă să ajungă mai ușor la locul unde trebuie să acționeze.

Pe lângă faptul, că dilată capilarele, bicarbonat injectabil va alcaliniza și sângele, ca efect secundar. Această proprietate a sa este, categoric, un efect de distrugere a cancerului. Bicarbonat injectabil comercializat de firma găsită pe site-ul oncoshop.ro a fost dezvoltat special pentru cura cu vitamina B17. Pentru eficiența crescută a tratamentului completați cu această soluție!