sina de perdea

Șină de perdea potrivită pentru stilul casei!

Mulți, cu venirea primăverii, se apucă de modernizări, reparații prin casă. Este cea mai bună perioadă pentru aceste activități, nu este prea cald, dar nici atât de frig să fie un impediment pentru lucrări de amenajări interioare.

Dacă te apuci de modificat prin camere, merită luată în calcul schimbarea perdelelor și draperiilor cu ceva potrivit pentru primăvară. O șină de perdea sau o galerie nouă cu niște perdele colorate poate schimba complet atmosfera în încăpere.

Perdelele transparente lasă lumina să pătrundă în încăpere încălzind toate obiectele cu care vine în contact. Lasă lumina și aerul cald să pătrundă în casă! Este benefic și pentru tine, și pentru locuință. Cu energia solară care se acumulează în casă poți reduce considerabil factura de energie.

Nu contează dacă alegi varianta cu șina de tavan sau cu galerie, important e să alegi o soluție care să se potrivească stilului tău și să se potrivească complet intereselor tale. Dacă ai mai multe perdele și draperii de montat în paralel, soluția cu șina de tavan cu mai multe canale este ideală.